Conacul – Conacul Serghiescu
(004)0 721 210 516 rezervari@conaculserghiescu.ro

Conacul

5 camere individualizate, decorate natural şi românesc, îmbie musafirii cu personalitatea seducătoare a vremilor romantice şi tihnite de altădată.

Livingul cu tavan înalt, şemineul, obiectele vechi de decor şi o bibliotecă interesantă recreează şi ele atmosfera de bonton a vechilor case boiereşti. Salonul de la mansardă invită la relaxare. Poţi savura un ceai cald, o limonadă rece sau un pahar de vin, cum preferi. Din pridvorul înalt şi încăpător, susţinut de coloane de stejar sculptat, poţi respira parfumul florilor  şi admira un apus de soare încântător.

Facilităţi: camere personalizate, bucătărie utilată, WiFi, parcare, aer condiţionat, mic dejun la cerere, degustare de vinuri.
Conacul se închiriază integral, doar pentru evenimente. Vizionările se fac doar pe bază de programare.

Curtea

Un domeniu verde ce se întinde pe mai mult de 1 hectar: copaci bătrâni şi rămuroşi, labirint de gard viu, parc, alei pietruite, ronduri de flori multicolore; aer curat şi înmiresmat, cântec de privighetori; în mijloc, stă bine aşezat pe temelii seculare peste care se înalţă ziduri groase ca de cetate, CONACUL. De jur împrejur, domeniul este închis cu ziduri înalte de cărămidă şi ferecat cu porţi grele de lemn. Nimic nu intră şi nu iese din incintă fără voia ta. Nimic nu poate să îţi tulbure liniştea şi intimitatea.